Professionel automatdrejning

Har du brug for at få foretaget automatdrejning? Fk-Spåntagning er klar til at hjælpe dig.
Automatdrejning er en bearbejdningsproces i metalindustrien hvor materialet er stationært, og værktøjet bevæger sig i z-aksen, hvor det modsatte sker med langdrejning. Ved langdrejning er det materialet som bevæger sig i z-aksen, og værktøjet som er stationært.

I dag sker automatdrejning på moderne CNC-maskiner, og hos FK-Spåntagning er der stort fokus på god finish, høj kvalitet og ordentligt arbejde.

Automatdrejemaskiner kommer i forskellige former, og er alt afhængig af de forhold som maskinen forudsætter. Altså konstruktionen, dens størrelse og betjeningen af maskinen.

Processen ved automatdrejning

Ved automatdrejning har man ligesom en langdrejer normalt tilkoblet en stanglader, således at råmaterialet kommer ind i det ene emne af automatdrejeren. De færdige emner kommer ud af den anden ende, typisk ved hjælp af en spåntransportør eller ved hjælp af en emnegriber.

Automatdrejeren giver anledning til, at man kan lave store seriestørrelser af emner. Dette er bl.a. muligt da man kan have mange forskellige værktøjer oppe, som giver mulighed for mange forskellige bearbejdningsprocesser i en opstilling.

Automatdrejning foregår altså på avancerede CNC maskiner, hvor de automatdrejede emner kan produceres i store, samt små seriestørrelser.
Automatdrejning er en betegnelse som bruges om maskinbearbejdning, heriblandt især spåntagende bearbejdning.

Få et uforpligtende tilbud på automatdrejning

Ønsker du et uforpligtende spørgsmål, eller har du blot yderligere spørgsmål til vores service eller sortiment? Udfyld vores kontaktformular så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os